Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wendy de jong
wendy de jong - 12-05-2011 09:14:43
Geldzaken & Recht

Kan mijn man omdat hij met mij getrouwd is op zijn eigen salaris geen hypotheek en nhg krijgen vanwege een wsnp die ver voor ons huwelijk al was afgerond met schone lei?

[quote=swat1500 schreef op woensdag 11 mei 2011, 23:16]een bkr notitie blijft een bepaalde periode staan ook al is de onderliggende schuld inmiddels afgelost of op andere wijze teniet gedaan.
uw man wordt niet gestraft maar men heeft gewoon (nog) geen vertrouwen in u.

wellicht kunt u bij het bkr meer informatie krijgen m.b.t. de vraag of de registratie niet inmiddels opgeheven had moeten worden.

@swat1500 :

ik begrijp ook wel dat ze mij geen hypotheek willen verstrekken maar waar ik niet bij kan is dat mijn man die hier zelf nooit een partij in is geweest omdat het allemaal gebeurd en afgehandeld is voor hij uberhaupt in beeld was ook geen hypotheek kan krijgen. zoals ik al zei is heeft hij geen schulden of iets dergelijks en staat persoonlijk zelf niet geregistreerd.hij krijgt hem niet om de dood ordinaire reden dat hij met mij onder 1 dak woont. en dat is naar mijn mening toch wel vreemd?! zeker als je , je bedenkt dat hij de hypotheek aanvraagt op zijn naam en alleen zijn salaris. om het even kort door de bocht te zeggen ik heb met de betaling e.d niks te maken. voor ons gevoel word hij dus wel degelijk gestraft voor mijn fouten.