Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Energieverhoging

Beste andregld,

energie wordt continue geleverd. het is dan ook onmogelijk om van minuut tot minuut iedere eenheid afgenomen energie af te rekenen tegen het op dat moment geldende tarief.

door te rekenen met graaddagen en elektradagen wordt het verbruik in veruit de meeste situaties afgerekend tegen het juiste tarief. helaas is het onvermijdelijk dat dit in sommige situaties meer of minder gunstig uitkomt. het nadeel dat u hieraan in het ene jaar heeft, wordt mogelijk gecompenseerd in het andere jaar. wellicht wordt dit in de toekomst anders, bijvoorbeeld door slimme meetapparatuur, waardoor we meer exacte meetgegevens kunnen gebruiken bij dit soort berekeningen.

met een vasteprijscontract bent u er zeker van dat uw energie wordt afgerekend tegen een vaste prijs. informatie hierover vindt u in bijgaande link. http://zakelijk.nuon.nl/zakelijk/

met vriendelijke groet,

suraya roos
nuon webcare