Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ev
eversteegt - 21-05-2011 01:20:09
Huishouden & Energie

Stand by

Ik kom hier om niemand de loef af te steken. ik probeer eerlijk en oprecht en zo correct mogelijk ook mijn bijdrage/ervaringen te melden. en zelfs nog een user (freya) complimenteren voor z'n (in mijn ogen) correcte en nuttige bijdragen bijdragen die gek genoeg toch door iemand een duim omlaag hebben gekregen terwijl er in mijn ogen niets onjuists in staat.

misschien heb ik een verkeerd idee van dit forum hoor, in dat geval mijn excuses. maar ik ben van div. fora gewend dat je gewoon op een open en eervolle manier met elkaar kan discussieren en zelfs evt. van mening verschillen zonder dat dat een probleem is.

maar goed, als ik dan om de naamgeving van een schakelaartje iets met een klok en een klepel naar me toe gegooid krijg (zonder een visie op hoe het wel zou moeten heten) dan is het toch niet zo raar dat ik daar een enigszins denigrerende ondertoon in sense.

ookal worden antwoorden al binnen de eerste 4 reacties gegeven, het is toch alleen maar positief als er meer verhalen komen die die antwoorden bevestigen? zeker omdat in mijn beleving binnen die 4 reacties er ook een paar ten onrechte naar beneden gemodereerd zijn.