Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tr
trebla - 23-05-2011 15:25:19
Huishouden & Energie

Stand by

[quote=dobby schreef op zondag 22 mei 2011, 14:52][quote=trebla schreef op zondag 22 mei 2011, 11:39]waarom knoeien met stekkers en stopkontakten (officieel: stekers en
wandkontaktdozen)???correct - maar krijg dat er maar eens doorgedrukt..[quote=trebla schreef op zondag 22 mei 2011, 11:39 ook nog]aangezien de meeste tv's vlakbij de dvd speler en vaak ook de pc en de 'drie in één' printer staan, schaf een flinke stekerdoos aan, het liefst met een schakelaar en zet dan simpel, na gebruik, alle apparatuur gewoon af en haal de schakelaar op de stekerdoos om. alle spanning van alle apparaten af.

tsja... leuk voorbeeld: 3-in-een printer? dus printer scanner fax.. of het nou zo productief is om bij een fax de spanning er af te halen? hebben we eindelijk echt een paar jaar moeten wachten totdat t.38 een beetje serieus geimplementeerd werd, zodat een fax voor een gemiddelde consumentenaansluiting weer werkbaar werd, en dan ga je de spanning er vanaf halen? hm...

en of de pc tegenwoordig vaak bij de tv staat.. dat betwijfel ik ook - maar dat staat verder los van deze discussie...

3 in één, geen facsimilé maar scannen (aftasten),printen en kopiëren. een 'fax' gebruik ik al jaren niet meer sedert xp home werd geïntroduceerd: mailen en printen en ben je van die grote faxmachine af. binnenkomende berichten blijven, altans in mijn geval, bij de provider in de brievenbox staan en bekijk deze daar ook via web access vóórdat ik ze in mijn eigen programma binnenhaal en ben je meteen in staat daar al junk- en andere foute mail te verwijderen.