Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 23-05-2011 23:58:38
Huishouden & Energie

Stand by

@ dobby:

als je er een tijdje over filosofeert zul je begrijpen dat een contactstop in een wandcontactdoos een stopcontact heet. dat bedacht ik niet zelf, doch een normalisatiecommissie van de nen 1010 in het begin van de 60-er jaren.

overigens gebruik ik zelf tegen een leek ook nog de woorden stekker voor een contactstop en stopcontact voor een wandcontactdoos, die jij wcd noemt. want ik heb geen zin om tijd te verspillen met uitleg over wat ik bedoel of waarom een normalisatiecommissie in haar "oneindige wijsheid" besloot om deze, toen reeds 50 of meer jaren bestaande en ingeburgerde "kretologie", zo nodig moest veranderen.

maar je zult het mij niet zien schrijven, want het laat ruimte voor verwarring, vind ik als el.techn.installateur. (mit-er) en verwarring zwart op wit vind ik een slechte zaak.

h.