Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tr
trebla - 24-05-2011 09:19:42
Huishouden & Energie

Stand by

[quote=nbw schreef op dinsdag 24 mei 2011, 02:27]apparataten die je niet meer uit kunt zetten en altijd standby staan. waarom bedenkt en verkoopt de commercie dergelijke apparaten. en waarom is er hier zoveel roering over met allerlei tips en wijsheden en onzin. het ware verhaal is dat producenten van electronica nauwelijks genoeg geld kunnen maken in onze wereld. dus zijn additieven belangrijk en expertssprookjes dat aan en uit de levensduur beperkt. additieven als standbykillers energiemeters leveren weer extra op.

en denk aub nou niet dat bij deze producenten domme mensen werken die bewust of onbewust een uitknop vergeten. dat gebeurt weloverwogen en bewust. zij zeggen dat de consument dit gemak wenst. we willen geen 15 seconden meer wachten op beeld. daar gaat het om.

.

mijn beste nbw,
ook al brandt er een rood led-je en denk je dat je tv of radio tóch op standby staat dan is dat met de huidige stand van de techniek niet zo. groen of blauw betekend dat het aan staat en heb je dus beeld en gelyuid of alleen, i.g.v. radio, geluid, rood betekend dat het uit staat en komt de spanning niet verder dan de elektronise aan/uit schakeling.
al zullen er best nog wel mensen zijn die een toestel hebben waar rood nog
aw wél standby betekend.