Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ob
obelix2 - 30-05-2011 13:57:52
Geldzaken & Recht

Schiphol fouilleren

@ankhor.
1. als verdachte wordt vóórdat de vervolging is aangevangen, aangemerkt degene te wiens aanzien uit feiten of omstandigheden een redelijk vermoeden van schuld aan eenig strafbaar feit voortvloeit.

2. daarna wordt als verdachte aangemerkt degene tegen wien de vervolging is gericht. (sv 50 , zie ook , 52 , zie ook e.v., 63 , zie ook , 167 , zie ook , 181 , zie ook )

3. de aan de verdachte toekomende rechten komen tevens toe aan de veroordeelde tegen wie een strafrechtelijk financieel onderzoek is ingesteld of te wiens aanzien op een vordering van het openbaar ministerie als bedoeld in artikel 36e , zie ook van het wetboek van strafrecht niet onherroepelijk is beslist. (sv 126 , zie ook e.v.)


aan al deze artikelen voldoen ze niet dus geen verdachte.

een veiligheids beambte heeft alleen het recht om oppervlakkig het lichaam af te tasten.
dus niet om inhouden te controleren.

mocht er dan iets gevonden worden zal men het bevoegd gezag in moeten schakelen.

dus: antwoord op de vraag.

ja ze zijn hun boekje te buiten gegaan.
in dit geval marrechausse of politie.