Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 04-06-2011 15:47:43
Huishouden & Energie

Wat is een goed matras?

Een goed matras is niet voor iedereen hetzelfde. de een heeft het snel warm, de ander juist niet, voor degene die het snel warm heeft is bijv. een binnenvering matras wat koeler, voor degene die het snel koud heeft is bijv. een latex matras wat warmer. voor een zware persoon is een harder matras beter, voor een lichtgewicht is een zachter matras beter.

de matrassen van ikea (bepaalde types) komen inderdaad relatief goed uit de test, ik heb er zelf ook prima op gelegen. nu heb ik een matras besteld van het relatief onbekende merk velda dat volgens de consumentenbond (tja wat is hun oordeel waard) weinig onder doet voor een pullman (pullman is het merk, eloise het model) en toch een heeeeel stuk voordeliger is (ca. €355 voor 2x 80x200cm!).

maar het is en blijft persoonlijk.