Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gossy
gossy - 06-06-2011 19:19:41
Huishouden & Energie

Wat is een goed matras?

Heb je wel is gedacht aan een waterbed.
nu zie ik je denken een waterbed gatver dan ben ik de hele nacht zeeziek en leg ik de hele nacht te wiebelen.

nou dat valt reuze mee hoor (dacht ik eerst ook) had nog al veel last van mijn rug en hoorde dat de klachten aardig verminderen. (bij een goede waterbedden zeek kan je vaak enkele maanden testen of het je wel bevalt.
in het begin had ik zoiets van pfff krijg meer pijn in me rug maar na 2 weken was mijn rugpijn nagenoeg weg en sliep heerlijk.
ik heb dit bed nu 12 jaar en geen moment spijt van gehad.

het voordeel van een waterbed is dat je de temperatuur kan regelen (zo is het in de zomer verkoelend en in de winter lekker warm, je kan het bed op je lichaamsgewicht laten vullen zodat je de beste ondersteuning hebt wat weer ten goede komt aan het slaap genot.

mocht je een waterbed willen over wegen dan zou ik je wel willen adviseren om (wanneer je een partner hebt) om 2 losse matrassen te nemen dit heeft als voordeel dat wanneer je partner zich omdraait de ander en geen last van heeft, en je kan alle twee zelf de temperatuur van zijn /haar bed instellen (veelal tussen de 25 en de 30 graden.

succes met je keuze