Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mastag
mastag - 16-06-2011 16:52:57
Elektronica & TV

Hoeveel kun je van een keukenprijs afpingelen?

Beste lichtblauw,
ik wil geen flauw antwoordt geven maar de keukenbranche is er al op ingesteld dat de nieuwe consument om een flinke korting zal vragen.
dan krijgt u bv 50% op de apparatuur en gratis plaatsen, of ipv de 11.000 betaald u slechts 9250 euro. maar hoe dan ook, ik zou eerder naar de kwaliteit van de leverancier kijken als naar de korting, want die betaald u gewoon zelf.
in mijn geval keuken incl siemens inbouw apparatuur 16.250 euro, heb deze voor 15.500 gekocht. voordeel was alles in 1 x goed, geen aanbetaling hoeven doen, en perfecte naleving van de afspraken.
het ligt dus echt aan je insteek ga je voor de beste keuken en service of ga je bij een ander type bedrijf voor de meeste (nep) korting of voor een rmasjmerk apparatuur. in mijn geval had ik de siemens prijzen al wat vergeleken en de keukenboer zat op zelfde niveau.

succes
mastag