Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pleerol
pleerol - 17-06-2011 14:42:13
Elektronica & TV

Hoeveel kun je van een keukenprijs afpingelen?

[quote=lichtblauw schreef op donderdag 16 jun 2011, 14:54]wij staan op het punt een keuken aan te schaffen. dit is de eerste keer dat wij een keuken kopen. als wij andere grote aankopen doen, pingelen we eigenlijk altijd wel iets van de prijs. we verkopen zelf ook duurdere artikelen en zijn het ook van onze klanten gewend dat er bij grote bedragen iets van de prijs wordt afgehaald.

wie kan mij vertellen hoeveel % ruimte er in een keukenprijs zit? het gaat om een keuken van ca. € 11.000 euro, dus het is niet zo'n dure (maar mij toch duur genoeg ;-).

onze ervaring is, dat als je bij zo'n keukenboer komt en een keuken samenstelt (mooie tekening), dat ze je eerst laten schrikken van de prijs. is een beetje psychologisch bekeken ;-) daarna kan er ineens 40% af en krijg je er nog een andere kraan bij. maar dat is al ruim 10 jaar geleden. maar volgens mij is de handelswijze nog hetzelfde....

graag ook eigen ervaringen met bedragen erbij!