Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boenkes1 - 17-06-2011 22:30:57
Elektronica & TV

Hoeveel kun je van een keukenprijs afpingelen?

Ik sluit me aan bij het advies om naar een goede zaak te gaan met goede service. dat bespaart veel ergernis. dat je dan toch niet duur uit hoeft te zijn bewijst de zaak bemmel en kroon in leidschendam en in ( in dacht hazerswoude rijndijk).
ik zat krap omdat mijn vorige huis maar niet verkocht werd toen mijn nieuwbouwhuis al werd opgeleverd. ik heb dit eerlijk tegen de verkoper gezegd en hij liet me de goedkoopste 3 keukens zien.ze hanterenb ook geen idioot hoge prijzen waar je dan zogenaamd weer heel veel koring op krijgt maar hebben meteen heel redelijke prijzen. dus veel afdingen is niet een nodig maar toch gaven ze bijv. een gratis afvalsysteem t.w. 100 euro. uiteindelijk heb ik voor een keuken gekozen waar ik blij mee was voor +/- 7000,- incl. plaatsing en miele vaatwasser, afzuigkap en 6 pits gaskookplaat. de keuken is u-vormig en 5 m. lang ! de koelvriescombi heb ik online via kieskeurig.nl gekocht en veel bespaard. bij de plaatsing maakte de monteur een fout waardoor er een nieuwe kraan geleverd moest worden. zonder problemen werd deze besteld en geleverd. nu 6 jaar later kwamen er haarscheurtjes is de deurtjes. ik belde de serviceafdeling van bemmel en kroon en verwachte een hoop problemen. niets van dat alles. zeven deurtjes zijn met 1 telefoontje gratis vervangen en geplaatst !.
dus bemmel en kroon krijgen van mij de warme douche en zijn van harte aanbevolen aan iedereen die een mooie keuken tegen een scherpe prijs wil met uitstekende service !