Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

..
... - 18-06-2011 11:20:47
Elektronica & TV

Hoeveel kun je van een keukenprijs afpingelen?

Ik ben tevreden met 0% korting.
de ikea keuken heeft vaste lage prijzen.

het voordeel is dat als ik ooit schade kreeg of kastje extra wil niet de volle adviesprijs kreeg omdat korting alleen voor complete keukens werd gegeven.

als ze alles eerst duur en onduidelijk maken en pas na uren tekenen en kletsen een prijs noemen hoeft het voor mij niet meer.
ik wil gewoon weten wat iets kost en verder niets.

en hoe verklaren ze dat mijn integreer bare vaatwasser na weggooien bovenblad en met 2 beugeltjes vast zetten (gamma €1,25) de adviesprijs bij hun €1295,- is en de standaard die ik kocht €595,- advies prijs had en voor €319,- was af te halen dus hoezo 50% korting?
de vaatwasser is dus bij hun van €1295,- naar €648,50 en siemens heeft het voor €595,- als integreerbare staan in hun siemens folders!

ik zie dus dezelfde apparaten met en zonder bovenblad en om een machine zonder die eigenlijk dus goedkoper zou moeten zijn de dubbele prijs te rekenen....

maar ook diverse bouwmarkten hebben leuke keukens met vaste prijzen per kast en die komen ook vaak bij de bekende grote duitse fabrieken vandaan.