Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ee
eefje_1 - 18-06-2011 17:16:13
Elektronica & TV

Hoeveel kun je van een keukenprijs afpingelen?

Over 2 weken wordt onze keuken geplaatst. we zijn, uiteraard, bij heel verschillende soorten zaken geweest. en net zo verschillend is hetgeen je van de prijs kunt afhandelen. zoals al eerder aangegeven, kun je bij de mandemakers groep wel tot 50% korting krijgen...... in principe proberen ze je dus, sorry, heel plat gezegd, te naaien. je bent úren kwijt en je komt haast niet weg en je word behoorlijk onder druk gezet om maar vooral nú te beslissen. niet doen dus!
er zijn ook keukenzaken bij (een enkele) die direct aangeven dat ze direct de eerlijke prijs geven en niet urenlang gaan zitten onderhandelen. en dat is best prettig.
uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij een meubelmaker! deze is bij ons geweest en hij kan écht maatwerk leveren en is niet afhankelijk van vaste (kast-) maten. duur? nee, bij menige keukenzaak waren we meer kwijt geweest. dit komt mede doordat we de door ons gewenste apparatuur via internet hebben vergeleken en deze zelf hebben aangeschaft (waar de meubelmaker zelf ook blij mee was, kan hij zich bij zijn eigenlijke werk houden). en als je bij één bedrijf alle keukenapparatuur besteld, dan is daar ook nog behoorlijk wat van af te handelen.
wij raden dan ook iedereen aan om verder te kijken dan de traditionele keukenzaken.
succes en sterkte ermee!