Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
martinedorr - 29-06-2011 18:54:26
Elektronica & TV

Hoeveel kun je van een keukenprijs afpingelen?

[quote=engelandvaarder schreef op woensdag 29 jun 2011, 13:02][quote=lichtblauw schreef op woensdag 29 jun 2011, 12:35]beste allemaal,

we hebben gisteren een keuken gekocht, bij een plaatselijk keukenbedrijf met maar een vestiging. daar hadden we toch het beste gevoel bij. de eerste tekening van hun was eigenlijk direct goed doordacht en ze begrepen dat we de prijs niet onnodig wilden opdrijven met dure, onnodige gadgets. uiteindelijk hebben we nog zo'n 10 % van de keuken afgekregen. helemaal helder is dat niet, want ze gaan naast het keukenplaatsen ook nog tegelen, stuken en leidingwerk verrichten. al met al wel een goed gevoel over de deal, over 8 weken wordt de keuken geplaatst. geen aanbetaling, wel een deelbetaling als de keuken bij ons is afgeleverd. iedereen bedankt voor alle antwoorden/tips/opmerkingen. we hebben er zeker wat aan gehad!

gefeliciteerd met jullie aankoop; ik hoop dat alles goed verloopt en heel veel (kook)plezier mogen beleven.


van harte gefelciteerd met jullie aankoop.
ik denk dat je er goed aan hebt gedaan om op je gevoel af te gaan.
je hebt zo te zien een goeie deal gedaan, en wens jullie veel plezier van de keuken.
groetjes van martine