Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 31-07-2011 13:30:02
Geldzaken & Recht

25 jaar te laat maar eindelijk

Als mensen denken ongestraft meer dan 150 km te kunnen rijden is het misschien een idee om hun vliegbrevet te gaan halen. zijn die tenminste van de weg af.
ikzelf ben en blijf bang voor de beroepschauffeurs die zich, dit al lezende, toch veel meer ervaring en inzicht toeschrijven dan de werkelijke cijfers tonen. als iemand schrijft dat de tientonners zo dicht op elkaar rijden dat er geen auto meer tussen kan, is dat nog optimistisch gesteld. ik moet toegeven dat ik het zelf moeilijk vind om precies op de 50 en de 70 te blijven; het leidt me af om telkens op de km-teller te moeten letten; mijn auto geeft duidelijk de 40 en 60 aan terwijl er bij 50 en 70 een rode stip staat. natuurlijk "vraagt" een lege weg 's-nachts bijna om veel harder te rijden, maar het is net wat birdies schrijft: iedere andere weggebruiker denkt dat ook!