Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 20-08-2011 12:18:27
Geldzaken & Recht

Schulden en huisuitzetting

Je bent niet financieel voor het verantwoordelijk omdat je zoon al meerderjarig is. maar een deurwaarder kan inderdaad bij jullie langskomen om beslag te leggen op de inboedel. je zult dan wel moeten aantonen dat de spullen niet van je zoon zijn maar van jullie. in dat geval kan de deurwaarder alleen beslag leggen op de inboedel die van je zoon is.

even heel bot misschien, maar het lijkt mij dat de verhuurder wel gezocht naar een oplossing in overleg met de gkb, maar daar waar geen oplossing meer is, is die ook niet te vinden. dat is soms lastig te begrijpen, maar zo is het wel.

als het zo lees heeft de verhuurder zich eerst nog heel coulant opgesteld, maar uiteindelijk zal de huur toch betaald moeten worden. aangezien zoon ook pas de dag voor de uithuiszetting bij jullie kwam, heeft hij of de feiten niet onder ogen willen zien en/of zich hiervoor geschaamd. dat is gevoelsmatig erg vervelend, maar heel zakelijk gezien niet slim.