Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bosbess
bosbess - 22-08-2011 08:45:49
Geldzaken & Recht

Schulden en huisuitzetting

Tenormin, bedankt voor je reactie. inderdaad hoeven we het niet eens te zijn, ik geef alleen mijn oprechte mening en ik verwacht dat anderen dat ook doen, zonder vervelende bijgedachten, want daar schieten vraagstellers niets mee op. ook houd ik graag een goede onderlinge sfeer hier.

wat de duimen betreft: die negeer ik als het mijzelf betreft al heel lang. wat anderen betreft: als ik merk dat iemand weer eens consequent het slachtoffer is van rode- duimendraaiers, voer ik groene-duimentegenactie: ik zet bij iedere rode duim een groene. rode duimen zet ik nooit als iemand gewoon zijn mening geeft, al ben ik het er nog zo mee oneens. ik probeer dan alleen die mening te weerleggen. dat is mijn opvatting van democratie. een rode duim geef ik zelden en alleen als iemand verschrikkelijk dom naast het onderwerp zit door te zeuren en commentaar dus nutteloos en overbodig is.

ik ben blij dat de ouders een nadere toelichting hebben gegeven op de omstandigheden waarin de schuld is ontstaan en dat zij nu naar het juridisch loket gaan. hopelijk kan men ze daar verder helpen, zodat zoon zijn leven weer op de rails kan krijgen.