Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 04-09-2011 19:22:53
Huishouden & Energie

Wie kan mij adviseren bij de aankoop van nieuwe wasmachine?

[quote=marialeontin schreef op zondag 4 sep 2011, 18:13]alvast bedankt voor deze eerste snelle reacties!

@tenormin: gisteren in de bieb even de consumentengids van maart 2011 geleend. als 'beste uit de test': 3 mieles (uiteraard ook 'beste' prijs ;) ).
. 'beste koop': whirlpool denver 1600, maar daar zijn op de site van 'kieskeurig' zoveel negatieve reviews over te lezen (@birdies!), dat ik me daar niet aan durf te wagen.
@valerius-2: hier in de 'stad' bij maxwell geweest: 'informatie' heb ik er niet echt gekregen. twee medewerkers vertelden, los van elkaar, totaal andere dingen over dezelfde machines. daar viel geen peil op te trekken.

ander vraagje: zijn jullie tevreden over je eigen wasmachine, welke is dat dan en zouden jullie die nu weer kopen? die informatie kan mij misschien helpen in mijn keuze. (in een andere situatie zou ik wel weer voor een miele gaan...)

ik heb al 22 jaar een miele, een hydromatic w733, de laatse 2 jaar gebruik ik hem maximaal 1 keer per week. ben nu alleen.nooit wat mee gehad.