Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 14-10-2011 14:30:20
Elektronica & TV

Zenders zijn verdwenen.

Dag saturnus,

heb je al op de site van ziggo gekeken of er storingen zijn? in het zoekvakje bovenaan die site intikken: storingen en dan het bolletje van ziggo aanvinken. je moet vervolgens je postcode invullen en dan zie je of sprake van storingen in jouw postcodegebied is.
ziggo is hier en daar met werkzaamheden voor digitaal bezig en dan is er de kans dat je je digitale zenders opnieuw moet instellen. dat staat dan bij de storingsmelding beschreven.
als je niets kunt vinden kun je een contactformulier invullen met je gegevens en klantnummer e.d. en de klacht omschrijven.
ik heb een paar dagen geen signaal ontvangen van de zdf (ik heb analoog) terwijl het nog wel in mijn pakket zit. ik vond alleen een storingsmelding over digitaal in mijn postcodegebied en heb gisteren een contactforumulier ingevuld. toeval, of dat het door mijn mail is opgelost, maar sinds vanmiddag ontvang ik weer de zdf.

vr.gr.

vr.gr.