Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

godefrieda
godefrieda - 23-10-2011 00:38:06
Elektronica & TV

Garantie digitale dvd recorder ziggo/ cisco

[quote=willem-a schreef op zaterdag 22 okt 2011, 23:08]op marktplaats wordt op het moment gewaarschuwd voor een aantal verkopers die nieuwe producten aanbieden voor té lage prijzen. deze producten blijken een exacte kopie van het origineel te zijn, maar zijn dus niet origineel. als de decoder daar bij iemand is gekocht, en origineel is, moet die persoon zorg dragen voor een koopbon met garantie. je geeft aan dat je het apparaat voor je verjaardag hebt gekregen en de gulle gever zal dus zeer waarschijnlijk wel een bon hebben ontvangen. indien dat niet het geval is, zal de aanspraak op garantie moeilijk worden, hetgeen natuurlijk ook niet zo vreemd is. dat heeft niet echt met klantvriendelijkheid te maken, want het kan hier zelfs om een gestolen apparaat gaan. wellicht was de koper nu wat goedkoper uit, maar dat keert zich nu tegen je. desondanks uiteraard succes gewenst en misschien bedenkt men zich nog.

gr. willem.

misschien worden daar de „gedumpte defecte/herstelde” cisco's verkocht door malafide luitjes die snel euro's willen verdienen. en de hebzucht van „zuinig” iets aanschaffen.

„goedkoop is duurkoop!” daar hebt u niets aan, daar het u kreeg voor uw verjaardag. sneu!

wat kosste de monteur van ziggo alsnog?