Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

az
azu - 27-10-2011 17:26:50
Geldzaken & Recht

Achteruithollelende dekkingsgraden pensioenen

Azu

ik ben het helemaal met daphne eens. er is flink veel geld uit de pot van de abp gehaald door het rijk. en door het bedrijfsleven uit hun eigen pensioenfondsen. en nu er eente kort is moeten de bejaarden die hard gewerkt hebben om het land na wo ii weer op te bouwen voor het domme beleggen wat de medewerkers van de pensioenfondsen hebben gedaan boeten.
de top van de abp hebben dat riante salaris niet verdiend geziende resultaten.
er zijn genoeg beleggers die veel betere resultaten weten te behalen dan hun medewerkers. als wij het geld wat al die jare ndat we beiden gewerkt hebben niet naar de pensioenfondsen was gegaan zelf tegen 4 % op de bank hadden gezet, waren we nu minstens 3 maal ze rijk als we nu zijn. daar staan ee nheleboel mensen niet bij stil. er is gewoon veel geld verdwenen in zakken waar het niet naar toe behoorde te gaan.