Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-11-2011 21:17:08
Elektronica & TV

Onweer/ bliksem inslag

@ stippeltje - ik kan uit recente ervaring vertellen dat alle stekkers van alle apparaten eruit waren, toen op woensdag 19 okt. omstreeks 13.00 uur er een enorme blikseminslag is geweest op nog een 50 mtr. van mijn vakantiehuisje. ( landelijk nieuws ) behalve dat alles van de muren kwam is er niets kapot. dat er een groot slaapkamer los stond, waardoor de enorme druk weg kon, is een geluk bij een ongeluk.
het hele electronische deel van mijn auto is wel kapot en de schade is aanzienlijk. bij anderen is veel schade aan apparatuur - geizers ontploft - electriciteitskasten - computers - grondkabels.
kortom bewoners die wel de stekkers en computers hadden aanstaan zijn er minder goed vanaf gekomen.
ik weet nu uit eigen ervaring wat natuurkrachten kunnen veroorzaken. dus iedereen die dit leest - haal alle stekkers en aansluitingen los als het onweer dichtbij is. volgens de brandweer zijn wij door het oog van de naald gekropen.