Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

db
db_4826563 - 21-11-2011 18:08:34
Garantie & Verzekeringen

50+ zorgverzekering

Intussen zijn alle premies voor 2012 bekend dus het is nu goed mogelijk om te kijken welke aanvullende verzekering goed bij je passen. de basisverzekering is voor iedereen hetzelfde.

als je vergelijkt lijkt fbto op het eerste gezicht het beste uit de bus te komen. of je nu ouder of jonger bent maakt niet zo heel veel uit omdat de aanvullende verzekeringen zijn ingedeeld naar vergoede extra zorg, niet zozeer naar levensfase. je kunt dus gewoon een aanvullende verzekering kiezen met de zorg die je zelf denkt nodig te hebben. fbto rolt ook als goedkoopste uit de vergelijkers (http://www.goedkopezorgverzekeringen.com">http://www.goedkopezorgverzekeringen.com, independer, etc). welke combinatie het beste is hangt af van iemands specifieke wensen en behoeftes.