Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 25-11-2011 16:04:46
Geldzaken & Recht

Zorgtoeslag

Wat is die kam toch weer lekker groot. scheren maar. natuurlijk is niemand erbij gebaat dat mensen hun zorgpremie niet betalen, maar @kasseur, reken nu eens niet naar u zelf maar denk aan situaties die u misschien niet kent en die ook bestaan.
mensen die echt buiten hun schuld in de misere zitten en die hun zorgpremie niet kunnen betalen, hun zorgtoeslag afnemen zorgt ervoor dat deze mensen nog minder geld hebben om hun achterstallige premie terug te betalen.
is er dan niet een verstandiger oplossing te verzinnen? eentje die mogelijk ook wat menselijker is voor hen die echt buiten hun schuld in de penarie zitten? zolang we maar afstand nemen van mensen die het slecht hebben en alleen maar denken aan mensen die dat aan zichzelf te wijten hebben, dreigt bij mij de gedachte op te komen: zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten.