Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 30-11-2011 20:13:14
Geldzaken & Recht

Invalidenparkeerkaart

Beste lyka,

de eerste, tevens belangrijkste voorwaarde om in aanmerking te kunnen komen en te blijven is, dat men geen 100 meter (meer) kan lopen.
dit wordt beoordeeld door een arts van de gg.gd, welke dit wordt verzocht te doen voor de afdeling wmo van uw woonplaats.

gezien het feit dat dit landelijk van toepassing is, is dat ook bij uw ouders van toepassing.
€ 216, - is een hoog bedrag, vooral als je gezien de leeftijd van uw ouders misschien met een kleine beurs moet betalen.

het is de moeite waar om bij uw gemeente te vragen of uw ouders in aanmerking kunnen komen voor een vergoeding uit de bijzondere bijstand. of er een vergoeding komt is afhankelijk van het inkomen van uw ouders. ook de mogelijke financiële tegemoetkoming is ook per gemeente verschillend.

ik hoop dat er voor uw ouders een gepaste oplossing komt.

ps. er zijn mensen die denken dat je met een invalide-parkeerkaart overal gratis mag parkeren, dit is niet altijd het geval.


m.vr.gr.,
ineke l.