Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 01-12-2011 19:40:41
Winkels & Webshops

4de wachtende in de rij bij jumbo

[quote=rolex schreef op donderdag 1 dec 2011, 15:56]kom nog even terug op mijn bericht. jumbo maakt reclame als je een product elders in het winkelcentrum goedkoper ziet, krijg je het betreffende artikel cadeau.
ook dat is een valse reclame, vinden altijd wel iets om het niet uit te voeren.

nee mijn winkel is het niet meer. nou, hier gaan ze daar juist heel ver in. mijn moeder heeft weken achter elkaar een bepaald artikel gratis gekregen, omdat zij kon aantonen dat het bij de c1000 (hallo jumbo!!) goedkoper was en de jumbo telkens vergat het bordje aan te passen.
mooiste zet ooit vond ik dat een product dat we hadden besteld niet leverbaar was (hetzelfde busje koffie dat moeder wekenlang gratis heeft gekregen). excuses, wat naar, jongen zei 'blijft u even wachten? ik ga even wat regelen.'. loopt naar de c1000, betaalt de hogere prijs en wij kregen er 1 gratis en de rest voor de jumbo-prijs. klasse service, ik ben erg blij met de jumbo!