Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 01-12-2011 19:47:47
Winkels & Webshops

4de wachtende in de rij bij jumbo

[quote=de motormuis schreef op donderdag 1 dec 2011, 16:31]heb dit samen met mijn vrouw ook gehad en dus gemeld, maar toen moest eerst de bedrijfsleider erbij komen. die zei dat we even moesten wachten want die ging de videobanden nakijken om te zien of het wel klopte. kwam toen terug met het verhaal dat er achteraan in de hoek aan een kassa maar 3 man stonden te wachten. maar dat konden wij als 6e in de rij bij de voorste kassa's natuurlijk niet zien. maar we kregen de boodschappen dus niet gratis. ik heb trouwens nergens in de jumbo's een bordje gezien dat er video opname's van de klanten worden gemaakt. volgens mij zijn ze toch ook verplicht dit te melden ivm de regels op privacy.zal ze hier toch eens op aanspreken en eens navragen. ben benieuwd wat daarop hun antwoord zal zijn.

groeten.
beetje overdreven. als u een station binnenloopt, wordt u ook gefilmd. op schiphol ook. op het politiebureau ook. in ziekenhuizen hangen ook camera's, zelfs in veel straten hangen die. waarom zou de jumbo dan geen camera's in de winkel mogen hangen? en op de deuren hangen de huisregels. volgens mij staat daar een cameraatje op afgebeeld met 'cameratoezicht' er bij. dit weet ik niet 100% zeker, maar morgen ben ik er weer, ik zal er eens op letten.