Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
inekepim - 02-12-2011 23:57:19
Winkels & Webshops

4de wachtende in de rij bij jumbo

Hallo mensen, ik kan me mateloos ergeren aan al het kommentaar op de winkels en het personeel. zouden de klanten de hand niet eens in eigen boezem steken?
weten ze wel hoeveel vervelende klanten er in de winkels rondlopen? proberen om de kratjes bier niet te betalen door er een tas of iets anders over heen te leggen. of te beweren dat ze de kassiere een 50 euro biljet hebben gegeven terwijl er een 10 of 20 euro biljet in het klemmetje zit op de kassa. het papiergeld moet n.l. in de klem als bewijs wat er gegeven is. toch zijn er klanten die proberen te beweren dat ze meer hebben gegeven. onvoorstelbaar. klanten komen met een grote mond terug als ze denken dat ze te veel hebben betaald. er zijn zelfs nog steeds mensen die commentaar hebben op het afronden naar boven.
de kassiere's worden openlijk voor dom versleten omdat ze achter de kassa zitten. toch moeten ze altijd begripvol en vriendelijk blijven. denken jullie daarwel eens aan? heel veel klanten in ieder geval niet en dat is jammer.