Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 08-12-2011 13:30:58
Geldzaken & Recht

Zorgtoeslag

Ik vraag me wel af waarom de zorgtoeslag niet gewoon overgemaakt wordt aan de ziekenfonds zo als vroeger dit voorkomt dat mensen in de problemen komen.

nu kan dat misschien wel door het geld over te laten maken op de rekening van de verzekering maar als je naar een andere ziekenfonds over stapt dan moet je dat weer door geven.

en soms is het zo dat net aan het eind van de maand weer een eind afrekening komt van de energie maatschappij of van de gemeente belasting die weer eens vele malen hoger is dan dat je verwachte.

ook werken ziekenfondsen het in de hand door geen contact op te nemen met de verzekerden om een betaal regeling te treffen in de plaats daarvan laten ze de rekening hoog op lopen.

en wat ik nog vergeet,
stel dat je medicijnen nodig hebt en je hebt al niet al teveel geld te besteden dan is € 50 of meer al meteen een aanslag die je niet snel te boven komt.