Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 09-12-2011 14:10:10
Geldzaken & Recht

Zorgtoeslag

[quote=elsels schreef op donderdag 8 dec 2011, 17:07]
u leest mij verkeerd of begrijpt mij verkeerd.
t.o.v. vroeger is het niet beter geworden, maar het kan ook veel slechter. neem als voorbeeld amerika.

en als u een dusdanig laag inkomen hebt en dusdanig hoge zorgkosten dan krijgt u via de sociale dienst, bijzondere bijstand om die onkosten in ieder geval gedeelteljk te dekken.
ikzelf zit net boven het minimum (40 euro) en krijg niks, niks, nada........en heb ook mijn kosten.
wat betreft financien mag u dan ook absoluut niet klagen.
u stelt dat ik geen 10% van mijn inkomsten kwijt ben aan mijn zorgverzekering, omdat ik zorgtoeslag krijg. en dat klopt, ik ben 9% van mijn inkomen kwijt. hoe begrijp ik u dan verkeerd? en hoe krijg ik van de bijzondere bijstand geld om mijn zorgkosten te dekken? ik krijg welgeteld € 60,- per jaar om een deel van mijn eigen risico te compenseren. meer niet. en dan mag ik met bijstanduitkering niet klagen? wilt u even een maand of 6 met mij ruilen? want u praat nu dikke, vette onzin. ik zit niet tijdelijk in de bijstand en ik zit daar ook niet omdat ik dat lekker makkelijk vind. ik zit daar omdat ik chronisch ziek ben en ik kom er pas uit als ik (ooit misschien) aow krijg. om dan te zeggen dat ik niet mag klagen is walgelijk. u weet niet wat voor extra kosten ik heb door mijn beperking(en), die nergens vergoed worden.u kunt niet in mijn portemonnee kijken, dus misschien moet u zich geen oordeel vormen of ik wel of niet moet klagen!