Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 12-12-2011 09:15:23
Geldzaken & Recht

Zorgtoeslag

Blijkens de boodschappen hier is goed te zien dat een extraatje hartstikke welkom is. wederom een teken dat de vermindering van inkomsten door alle maatregelen van de overheid er hard inhakt. ik denk dat het goed is om ons deze zaken nog goed te herinneren als er weer verkiezingen komen. de bezuinigingen die nodig zijn hadden ook elders gehaald kunnen worden. dat steeds maar weer bij de economisch gezien zwakste groep in de samenleving de stuiterbal van bezuinigingen wordt neergelegd is een onverteerbaar gegeven. steeds opnieuw wordt je getroffen, nu opnieuw liggen bezuinigingen tot een totaal van 10 miljard (dat is in nullen: 10.000.000.000,00 euro's) op de loer. 1 keer (zonder nullen) raden wie dat mogen ophoesten.

wanneer wordt het protest van de zwaksten zodanig gehoord dat de politiek overtuigd zal zijn van haar ongelijk? ik hoop direct na de volgende verkiezingen van de tweede kamer.