Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 12-12-2011 20:32:30
Geldzaken & Recht

Zorgtoeslag

[quote=jpm schreef op maandag 12 dec 2011, 19:15]dat voor het verlenen van de kaart een normaal bedrag van onder dertig euro wordt gevraagd is normaal. het bedrag om de aanvraag in behandeling te nemen is € 75,-. moet er een keuring plaatsvinden, snap ik dat. is het een verlenging, snap ik dat niet. toch moet je in beide gevallen betalen.
[quote=jpm schreef op maandag 12 dec 2011, 19:15]dat daarboven nog een jaarlijks bedrag gevraagd wordt is belachelijk. dit is voor 't eerst dat ik zoiets hoor. als dit geen vergissing is dan zou ik, als ik in uw schoenen zou staan, eens bezwaar maken bij de gemeenteraad. motief: andere gemeenten doen dit ook niet. wel gewoon betalen voordat in beroep wordt gegaan, anders heeft u een ander probleem. succes.de gemeenteraad heeft net afgelopen juni tot deze maatregel besloten, dus heeft bezwaar geen zin helaas. gelukkig kan ik via het toegankelijkheidsfonds de jaarlijkse kosten (gelukkig slechts € 10,-) terugkrijgen.