Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 18-12-2011 11:19:14
Geldzaken & Recht

Misleiding op betaaldag.nl

Uit de faq van hun site.[quote]hoe lang duurt het voordat ik de koopprijs ontvang?
helemaal niet lang! binnen 20 minuten nadat u ons aanbod heeft geaccepteerd kunnen wij tot betaling overgaan, op welk tijdstip of welke dag van de week dan ook. we laten u per e-mail weten wanneer de koopprijs vanaf onze rekening onderweg is naar uw rekening. de enige keer dat dit misschien niet lukt is wanneer u bij een van de kleinere banken bent die nog geen systemen hebben ingevoerd die het mogelijk maken om 24 uur per dag snelle geldoverboekingen te doen. als dat het geval is en uw aanvraag wordt pas na 15.00 uur goedgekeurd (of in het weekend of op een feestdag) dan krijgt u uw geld op de eerstvolgende werkdag in de ochtend.
houdt er ook rekening mee dat wij wel betaling binnen 20 minuten garanderen, maar dat banken ons niet altijd kunnen bijhouden. afhankelijk van de bank waarbij uw rekening loopt, kan het daardoor langer duren voordat het geld op uw rekening verschijnt. neem bij twijfel contact op met uw bank om te controleren of het geld al op uw rekening staat, want het kan door technische vertragingen of bij bijvoorbeeld internetbankieren langer duren voordat nieuwe stortingen zijn verwerkt.

hoe beïnvloeden nationale feestdagen en weekenden de verkoop?
als u in het weekend of op een nationale feestdag een aanvraag indient en uw aanvraag wordt goedgekeurd dan ontvangt u de koopprijs de eerstvolgende werkdag ’s morgens op uw rekening.ik ben bang dat u pech hebt. het geld zal, als ze hun belofte waar maken, inderdaad maandag op uw rekening staan, en dat zal u terug moeten betalen incl. de overeengekomen kosten. u geeft zelf aan dat op vrijdag om 17.00u de bevestiging is ontvangen, uit de faq blijkt dat u het geld dan pas ontvangt op de eerstvolgende werkdag in de ochtend.

ze garanderen dus alleen dat het binnen 20 minuten is betaald, niet dat u het binnen 20 minuten op uw rekening hebt.

ik zou de 55 euro maandag maar direct storten anders gaat het u nog meer geld kosten. daar gaat het ze uiteindelijk om. ze rekenen al een woeker-rente (10% in 3 dagen!!!), maar zullen de incassokosten nog sneller laten oplopen.