Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 18-12-2011 12:55:51
Geldzaken & Recht

Levering

[quote=tenormin schreef op zondag 18 dec 2011, 12:43]@vladja, de levering is nog niet lang "over tijd" en in de voorwaarden staat uiteraard dat er kan worden afgeweken van de levertijd, niets bijzonders in deze branche. als je (niet persé jou bedoelend) alle klachten terugleest over dit soort niet op tijd leveren en annuleren kun je weten dat ze in het algemeen met allerlei argumenten aankomen. natuurlijk kun je de koop laten ontbinden; maar ts is (nog) echt niet te lang op het bed aan het wachten. het moet sowieso al "een betere zaak" zijn als ze geen aanbetaling vragen.

je leest zeer creatief. dus zonder dat er info gegeven is:

1. nergens staat wat voor levertijd er gegeven is. ik weet niet of de levering "over tijd" is of dat hij nog niet onredelijk lang op het bed aan het wachten is.

2. je kan van alles en nog wat in de leveringsvoorwaarden zetten, maar als het een onredelijk beding is, is het niet geldig.

3. het moet een betere zaak zijn, omdat er geen aanbetaling is gevraagd.

laat je fantasie de vrije loop nemen op een chatsite.

eerst maar eens afwachten wat er over levertijd afgesproken is. dan kan er een concreet antwoord gegeven worden.

vladja