Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kg
kgskaug - 19-12-2011 11:01:11
Geldzaken & Recht

Mail ontvangen van digid

Ik heb oiok net zo'n mail ontvangen, en ik:

1) vind dat die onterecht is, want volgens mij heb ik wel in 2011 nog mijn digid gebruikt; dus moet er nog minimaal 6 maanden van het verlooptermijn op zitten

2) vind dat het onzinnig is om een verlooptermijn van slechts 18 maanden te handhaven op digid, want hoe vaak gebruik je nou zoiets? ik ben online heel actief, maar desondanks kom ik het digid-inlogschermpje hooguit 1x-2x per jaar tegen. het is toch bedoeld als een strict persoonsgebonden iets. hoe kan dat dan zo snel "vervuilen"? als iemand overlijdt, maar toch niet anders? net als je sofi nummer, dat verloopt toch ook niet als je het een tijdje niet persoonlijk hanteert?

3) ben het eens dat die knullig/onprofessioneel geformatterd is, en dus weinig vertrouwenswekkend, rekening houdend met de twijfels over de integriteit van digid na de recente hacks uit iran.

kgs