Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nico w. - 22-12-2011 11:36:05
Garantie & Verzekeringen

Independer doet per 20 december aan consumentenverlakkerij

Ooit in een ''grijs verleden'' waren de productvergelijkingen van non profit consumentenorganisaties echt wel betrouwbaar. maar toen brak het tijdperk van het grote geld willen verdienen aan eind jaren tachtig. de kritische consumentenorganisatie konsumenten kontakt werd door de vakbonden en de consumentenbond de nek omgedraaid (concurrent minder !). de vereniging eigen huis vond dat ze aan de contributie-inkomsten niet genoeg verdiende en werd zo'n vijftien jaar tevens commercieel tussenpersoon in hypotheken.
en de consumentenbond tracht het al maar afkalvende ledenbestand op te vangen met kick back fees van ondernemers. de vereniging consument en geldzaken is ook vrijwel gestopt met productvergelijkingen (kennelijk te arbeidsintensief) en heeft vermoedelijk haar handel vol aan de vele rechtszaken tegen banken en verzekeraars.
het is inderdaad de dood in de pot !