Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

moeder56
moeder56 - 27-12-2011 21:43:51
Geldzaken & Recht

Huur subsidiedirect naar de verhuurder

[quote=stacey schreef op dinsdag 27 dec 2011, 11:38][quote=moeder56 schreef op maandag 26 dec 2011, 22:56][reactie: weet niet of ik u nu wakker maak, maar het materiaal en het bouwpersoneel kosten ook geld. of moeten die maar van alles afzien omdat de huurder het nu moeilijk heeft ??? de gemiddelde werknemer verdient € 1500,00
netto.


vergelijk uzelf met iemand die het slechter heeft. en in deze wereld zijn dat er heel veel.

geen idee wat je hier nu eigenlijk mee zeggen wil............

de huizenprijzen dalen maar de huurhuizen worden meer waard ?
en de zittende huurders moet meer betalen voor de luxe huurbouw waar hij zelf niet in zal kunnen wonen ?

waarom zou ik mezelf met iemand moeten vergelijken ?
ik heb gelukkig niets te klagen, ik kan alles nog betalen, ik neem het op voor de minderbedeelden daar niemand anders daar tegenwoordig wakker van lijkt te liggen, daar wordt door iedereen maar zomaar van alles voor beslist en die worden van hun minimuminkomen ook nog aan alle kanten gekort...........


de prijzen van koopwoningen dalen inderdaad, dat betekent niet dat het bouwen van een huis goedkoper wordt. de waarde van uw huurhuis wordt ook minder, maar dit risico is voor de woningstichting. wat de verhoging betreft, de woningstichting sluit verzekeringen af , betalen onr.goed.belasting, waterschapslasten eigenaar, reserveren voor onderhoud, ook het personeel dat er werkt krijgt loonsverhoging (volgens cao, net als ieder ander). ook het personeel die hun tijd besteden aan het innen van de huur van wanbetalers.
het is u te prijzen dat u opkomt voor anderen, dat doe ik ook. maar ik weet niet of ik voor anderen de barricade op moet om recht te praten wat krom is.