Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eva369
eva369 - 11-01-2012 13:33:06
Geldzaken & Recht

Recht

[quote=tenormin schreef op woensdag 11 jan 2012, 13:02]nou cieltje, als jij alle mensen te eten zou moeten geven die wel twee inkomens moeten hebben om de hypotheek te betalen, ben je in 1 week failliet, hoor. dat is tegenwoordig een luze die in jouw familie voorkomt, er zijn heel veel andere omstandigheden. aan de andere kant, nogmaals, dat je met 2 salarissen dan wel €1400,00 per maand kan uitgeven kan er in mijn opinie best een salaris vanaf wat impliceert: voorlopig thuisblijven. (een van de twee). ik wilde dat ik zoveel geld als maandelijks inkomen had (en dat alleen voor de crèche)!

ik was 21 toen ik alleen een 2 kamer appartement kocht. inderdaad als ik een kind had gehad, was het misschien wat krap geweest, maar had op 60m2 ook wel gepast. dus een beetje onzin dat je op 1 salaris niks kunt kopen. misschien tevreden zijn met 2 slaapkamers en 1 woonkamer als je met 4 mensen bent. en geen tuin willen. dan kan het meestal wel op 1 inkomen.