Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gallito
gallito - 15-01-2012 21:19:06
Geldzaken & Recht

Overlijdingsverzekering yarden

@w.a.roseboom
ik behoorde ook tot degenen die in 2007 hebben geklaagd over deze plotselinge wijzigingen door yarden. was daar ontzettend verbolgen onder. brief naar het kifid en de voorbeeldbrief naar yarden gestuurd.

de polis behoorde toe aan mijn (oude)zus en ik beheerde haar zaken. zij had destijds bij de voorganger van yarden, de avvl een beschreven pakket aan diensten afgesloten. op die polis stond dus letterlijk punt voor punt aangegeven waar haar uitvaart uit zou bestaan.
de polis was bovendien reeds afbetaald, maar er zijn nooit verdere administratiekosten meer in rekening gebracht.

yarden heeft daarmee bakzeil gehaald. helaas heb ik inmiddels gebruik moeten maken van de polis; deze is precies zo uitgevoerd als beschreven stond in haar avvl polis.

wel wilde yarden mij bij de bespreking allerlei duurdere zaken aanpraten zoals, andere kist, andere kaart, geschreven adressen leveren door de uitvaartondernemer en nog wat kleine zaken. ook dan moeten uw nabestaanden goed blijven opletten dus.

kortom als u ook een beschreven pakket aan diensten op uw oude polis heeft staan, kunt u op exacte uitvoering daarvan staan. het beste is met behulp van de radar klachtenbrief (vladja 22:37) uw bezwaren kenbaar te maken en dus geen behoefte te hebben aan een aanvullende verzekering.

via deze http://www.google.nl/#hl=nl&cp=20&gs_id=3o&xhr=t&q=protest+tegen+yarden&pq=yarnik&pf=p&sclient=psy-ab&source=hp&pbx=1&oq=protest+tegen+yarden&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=4983f25642cd43ca&biw=1340&bih=540">link kunt u zich nog wat inlezen.

er bestond toen hiervoor ook een platform yarniek, maar die site bestaat niet meer.