Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sinypots
sinypots - 17-01-2012 14:58:22
Garantie & Verzekeringen

Ziektekostenverzekering

[quote=pino123 schreef op maandag 16 jan 2012, 13:56][quote=zwemmer schreef op maandag 16 jan 2012, 13:45]je mocht nog opzeggen, nou wat wil je nog meer? een polis voor een incorrect bedrag? het is enigzins ongelukkig gelopen, maar ik denk dat het geen opzet was en dat je een goede tegemoetkoming hebt gekregen met de opzeggings-mogelijkheid. mocht je niet willen opzeggen, dan doe je het niet. wat is het probleem? zwemmer


wat is het probleem???????? ze heeft ergens voor getekend en krijgt het niet! dat is het probleem. er ergens voor getekend en izz heeft de spullen opgestuurd. ze kunnen nu niet doodleuk even zeggen, sorry we houden ons niet aan onze afspraak!

wat je nu doet is aangetekend een brief sturen dat je verzekerd wil worden conform de voorwaarde zoals deze zijn opgesteld door izz. het gaat erom dat ts al getekend heeft!


je hebt het helemaal begrepen; je koopt iets en wanneer het thuis bezorgd wordt, moet je plotseling een heel bedrag extra betalen? heel vreemd. het gaat om € 31 per maand, dus behoorlijk! ik ga een aangetekende brief versturen, een goede tip, bedankt!