Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 19-01-2012 11:43:45
Geldzaken & Recht

Kan afschaffen aflossingsvrij wel?

Als je een spaarhypotheek voor 30 jaar vast hebt tegen een zo lage rente moet je daar vooral niets meer aan doen.
ik lees hierboven vooral dat je het aan jezelf te danken hebt als je aflosvrij hebt afgesloten. niet om het één of ander maar er zijn ook nog mensen die niet zo heel veel verstand hebben van een hypotheek en dus advies vragen en als je dan door diverse adviseurs wordt aangeraden om iets te doen omdat dat de beste keuze is dan kies je daar toch uiteidelijk voor.
achteraf kun je best het gevoel hebben dat je iets "door de strot is geduwd"
dat is namelijk ook heel veel voorgekomen, denk maar aan de woekerposissen.
al die mensen hebben dus schuld hieraan, aan hun eigen falen???
heel veel adviseurs hebben deze destijds nieuwe producten verkocht terwijl ze zelf niet eens wisten wat het precies inhield . maar ja, je targets halen moest je ook, dus verkopen maar en we hebben een geweldig nieuw product, echt iets voor u, verkoopt natuurlijk goed. als de verkoper al niet weet hoe het precies in elkaar zit, wat moet je dan nog als leek!