Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 19-01-2012 11:55:26
Geldzaken & Recht

Kan afschaffen aflossingsvrij wel?

[quote=festinger schreef op donderdag 19 jan 2012, 02:57]walgelijk is het als men hier zoals het uitkomt altijd de ander schuld geeft voor eigen falen. heb je een iq boven 90 dan weet je toch inmiddels dat de maatpak en dure auto door jou betaald wordt als klant. en heb er geen verstand van is onzin. iedereen kan simpele rekensommen maken. oeps sorry de verleiding is groter dan de rede.

een simpel voorbeeld. de reclame zegt dat u zonder rente te betalen een nieuwe auto aan kunt schaffen betalen in 2 termijnen. heel kort staat de verplichte waarschuwing geldlenen kost geld in beeld. hoera alle consumenten kopen nieuwe auto's want ze betalen geen rente. wat ze vergeten is dat deze rente in de prijs is verrekend. en dat mag blijkbaar.

waar jij 2x 7500 euro voor betaald zonder rente in termijn betaald.iemand die
geld heeft en direct betaald voor exact dezelfde wagen 12000 euro.jij betaald 15000 euro zonder rente.gefeliciteerd met je auto en het goede gevoel daarbij.en de adverteerders lachen in het vuistje.




zoals u al zelf aangeeft geeft u hier een simpel voorbeeld.
en dus ook absoluut niet te vergelijken met bijv. een hypotheek.
financiele producten door banken aangeboden zijn echt niet zo simpel als het kopen van een auto en ook niet te vergelijken.

en dan uw opmerking en heb er geen verstand van is onzin. iedereen kan simpele rekensommen maken. u maakt mij niet wijs dat u alles weet van alle ingewikkelde producten die bij banken worden verkocht en hier zijn gewoon geen simpele rekensommen op los te laten.