Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 19-01-2012 12:48:42
Geldzaken & Recht

Kan afschaffen aflossingsvrij wel?

[quote=knoalster schreef op donderdag 19 jan 2012, 12:40]en wat doen we met de mensen die niet kunnen aflossen? er zijn al genoeg mensen die noodgedwongen hun huis moeten verkopen...als de mensen erbij komen die niet kunnen aflossen....dan krijgen we nog een groter probleem in de huidige recessie.

ja, dat probleem is er natuurlijk al en daarom willen ze nu ook een beetje af van die aflosvrije hypotheken. maar ik ben er van overtuigt dat er nog heel veel nieuwe gevallen bij gaan komen van de hypotheken die nu een paar jaar lopen.
torenhoge (overwaarde) hypotheken (destijds afgesloten inclusief veel extra voor nieuwe keukens en badkamers en het kon niet op) met daartegenover dramatisch gezakte huizenwaarde.