Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sjannie Verreijt
Sjannie Verreijt - 19-01-2012 13:52:15
Geldzaken & Recht

Kan afschaffen aflossingsvrij wel?

[quote=marjon1 schreef op donderdag 19 jan 2012, 13:16][quote=s'jannie schreef op donderdag 19 jan 2012, 13:09]hallo,

een aflossingsvrije hypotheek is om af te lossen, het fijne hiervan is dat je juist zoveel als je wilt kunt aflossen, maar zorg er zeker voor dat de rente wordt afgelost, het is beter om dit te doen als je geld op een spaarbank zetten de rente bij een spaarbank is veel lager als van de hypotheek.


u bedoelt waarschijnlijk dat je op een aflosvrije hypotheek zonder boete af mag lossen.
de meeste mensen met een aflosvrije hypotheek hebben deze omdat ze 'm alleen zo op kunnen brengen en geen geld hebben om iets af te lossen laat staan om te sparen.

als er geen geld is om te sparen en geen geld om een hypotheek af te lossen, dan moet je zeker geen huis kopen...? zorg eerst dat er geld is voordat je iets koopt, geld lenen kost geld.
inderdaad bedoel ik dat er zonder boete afgelost kan worden, misschien de ene maand wat minder dan de andere, maar zoveel als mogelijk aflossen is erg verstandig