Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 23-01-2012 12:00:58
Huishouden & Energie

Gastransport

[quote=haarp schreef op vrijdag 20 jan 2012, 19:05]ik ben van plan over te stappen naar de nem, dus van de nuon naar de nem. je ziet door de bomen het bos niet meer. de transporteur € 20.00 p/m blijft, ten minste dat hoop ik.zoals de http://www.nederlandenergie.nl/consumenten/">nem het voorschoteld zeg een 3 jaar contract lijkt mij voordelig.

ik ben van nuon overgestapt naar essent en de transporteur is nog steeds liander, ben een zuinige gebruiker met een heel laag energieverbruik en die 171 euro die je contant op de bank krijgt komt mij wel erg goed uit nu, de prijsverschillen in gas en elektra zitten in 2 of 3 cijfertjes achter de komma dus dat is zo weinig dat ik het niet uitmaakt bij wie ik zit. volgens mij merk je van wat prijsverschil alleen iets als je een gezin hebt met bijvoorbeeld twee tieners, dan wordt er meer verbruikt ;-)