Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 08-02-2012 09:43:26
Geldzaken & Recht

Kan afschaffen aflossingsvrij wel?

Al met al goed geregeld ! maar wel dank zij het standpunt van de regering, begrijp ik.
geeft glashelder aan dat de meeste mensen niet in staat zijn zelf de juiste beslissing te nemen aangaande het financiele product dat zij hebben, maar dat het door hogerhand moet worden opgelegd.

wil verder nog even opmerken, dat ik geen medelijden heb met mensen, die met een lege portemonnaie miljonair willen spelen. er gaan straks als de rente weer skyhigh gaat (en dat gaat heus nog gebeuren) en als de sp die het nu goed doet in de peilingen de hypotheekrente direct zal afschaffen, nog heel veel mensen dik in de problemen komen. zij moeten nu het nog kan alles, maar dan ook alles op zij te zetten om hun veel te dure huis deels af te lossen. maar in plaats daarvan stichten ze een gezin, gaan ze lekker op vakantie en rijden een nieuwe auto....

hoe weet ludo trouwens zo zeker, dat het gespaarde bedrag overeenkomt de hoogte van de schuld? als dat nl niet zo is en de rente is inmiddels vele malen hoger, dan ga je er alsnog op. of is dat uitgesloten?