Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 01-03-2012 21:19:11
Geldzaken & Recht

Bankdruk

Het recht dat je hebt is tijdig de hypotheek betalen. zodra er betalingsproblemen dreigden had meteen contact opgenomen moeten worden met de bank. het was achteraf bekeken blijkbaar ook slimmer geweest om levensverzekeringen af te sluiten zodat een deel van de hypotheek afgelost zou worden bij het overlijden van ouders.

de bank mag overgaan tot executie als u niet aan uw verplichtingen voldoet. en er is een achterstand, weliswaar een deel van de achterstand ingelopen, maar er staat een achterstand. de bank staat dus in haar recht om over te gaan tot een veiling.

veiling tegen finale kwijting zit er niet in. die afspraak kunt u niet maken met de bank.

als u wilt meewerken aan een verkoop, dan had u het bord al in de toen moeten zetten.

de bank doet er nu alles aan om de schade bij zowel de bank als ook bij u te beperken. dat ze u al 2 jaar uitstel hebben gegeven is al zeer uitzonderlijk en mag u ook heel blij met zijn.

enige optie die er nog is, is heel snel andere financiering proberen te regelen. dat zal lastig zijn, maar alleen via die weg komt u nog van asr af.