Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 04-03-2012 20:08:08
Geldzaken & Recht

Bankdruk

Hans,
ga jij lekker naar een administratieve afdeling van een bank (amersfoort) terwijl het hoofdkantoor elders zit. in amersfoort mag en kan men geen beslissing nemen.

daarnaast is het onderhandelingsproject al voorbij. maar ja, courier geeft je graag hoop op zeer weinig. en tja, daar weten meer mensen van af dan alleen bankiers.

op het moment dat een bank haar recht van parate executie ter hand neemt, is het tijdperk van onderhandelen al voorbij en heb je naar de pijpen van de bank te dansen.

veel succes dus in de toekomst en blijkbaar weten u en courier samen wel heel goed hoe een executie-traject gaat, welke geweldige kansen u thans nog hebt en hoe u vooral er voor kunt zorgen dat de problemen zichzelf oplossen. ik wens u al het goeds.