Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-03-2012 20:09:31
Geldzaken & Recht

Staking leraren

Festinger schreef op woensdag 7 mrt 2012, 03:11: geldzaken en recht/overig geplaatst als kostenpost voor ons allen door staken.
begrijp je frustratie door de vermeende vrije dag terwijl ze al bijna niet werken door al de vakanties die ze kunnen vieren . 7-8 weken zomerschoolvakantie met doorbetaling van salaris. wie wil dat nou niet.maar doe het maar eens als beroep.

weet je wat echt kan helpen en een oplossing is voor de overheid. kerk en staat scheiden. als staat openbaar onderwijs faciliteren een aanbieden voor iedereen met kwaliteit en geen geld meer geven aan het byzonder onderwijs gebaseerd op geloof of richting. en gelukkig hebben we in de grondwet vrijheid van godsdienst staan als artikel. echter er staat niet bij dat de staat deze vrijheid moet bekostigen.

zou zeggen openbaar onderwijs aanbieden en wil je dat niet betaal jezelf voor speciaal-byzonder onderwijs.


misschien moet je je eens verdiepen in het verschil tussen bijzonder en openbaar onderwijs. want zo'n onzin betoog heb ik nog nooit gehoord. ik zou eens mijn licht opdoen bij een leerkracht en gewoonweg even navragen wat zijn baan/werk inhoudt.